درمان شناختی-رفتاری (CBT) جلد اول
ده استراتژی برای مدیریت اضطراب، افسردگی، خشم، وحشتزدگی و نگرانی
- الکترونیکی
- معرفی کتاب
- مشخصات کتاب
معرفی کتاب درمان شناختی-رفتاری (CBT) جلد اول
درمان شناختی-رفتاری (CBT)، به عنوان یک درمان روانشناختی قدرتمند، ریشه در نظریههای منسجم و جامع هیجانات و همچنین رفتارهای مرتبط با آن هیجانات دارد. این نظریه میتواند به کشف منابع مشکلات هیجانی هر فرد کمک کند. تکنیکهای درمان شناختی - رفتاری که برگرفته از نظریهای است که پزشکان در 40 سال گذشته توسعه دادهاند، مهم هستند. تنوع زیاد این تکنیکها به درمانگران اجازه میدهد تا مداخلات خود را با نیازها و ترجیحات خاص هر بیمار تنظیم کنند.
بنابراین چگونه میتوان قدرت درمان شناختی - رفتاری را که به نظر میرسد به یک درمانگر ماهر برای کمک به بیماران در جهت شناسایی الگوهای منحصر به فردشان و انتخاب و تطبیق تکنیکهای مناسب نیاز دارد، در قالب کتاب منتقل کرد؟ در همین راستا کتاب درمان شناختی-رفتاری (CBT) جلد اول، اثر سثجی گیلیهان با ترجمه منیر کلانترقریشی، شادی ابراهیمیجوزانی، مریم جعفریفر و فاطمه علیجعفری؛ با زبانی واضح و ساده و در عین حال ظریف میتواند با هر خوانندهای که میخواهد مشکلات مربوط به سلامت روان خود را درک و برطرف کند، ارتباط برقرار کند.
گزیده کتاب درمان شناختی-رفتاری (CBT) جلد اول
رفتار درمانی
در نیمه اول قرن بیستم، روانکاوی رایجترین شکل درمانی برای مشکلات روانی بود. این رویکرد بر اساس نظریه ذهن زیگموند فروید بود و اغلب شامل ملاقات منظم با یک درمانگر برای چندین سال و بررسی دوران کودکی و شیوه تربیتی فرد بود.
در حالی که افراد بیشماری از روانکاوی و درمانهای مشابه سود میبردند، دیگر متخصصان رفتار انسانی به دنبال راههایی برای تسکین سریعتر بودند. آن ها از اکتشافات اخیر در مورد نحوه یادگیری حیوانات (و انسان) الهام گرفتند و شروع به استفاده از این اصول برای درمان مشکلاتی مانند اضطراب و افسردگی کردند.
این تلاشها منجر به توسعه رفتار درمانی توسط افرادی مانند روانپزشک جوزف ولپ و روانشناس آرنولد لازاروس شد. ولپ و دیگران دریافتند که تغییرات مستقیم در رفتار فرد میتواند باعث آرامش شود. به عنوان مثال، افراد مبتلا به فوبیا میتوانند با مواجهه تدریجی با آنچه که آن ها را میترساند، بر ترسهای خود غلبه کنند. به لطف این پیشرفتها، فرد دیگر مجبور نیست سالها را روی یک مبل صرف کند و رویدادهای دوران کودکی را کنکاش کند؛ چند جلسه کار هدفمند میتواند تسکین پایداری را فراهم کند.. .