0.0از 0

ابر ارتباط گرها

چگونه به زبان اسرار آمیز ارتباط دست یابیم؟

۹۵٬۹۰۰
خرید
  • چاپی
  • الکترونیکی
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب ابر ارتباط‌گرها

کتاب ابرارتباط‌ گرها اثر چارلز داهیگ (نویسنده پرفروش کتاب قدرت عادت)، که در فوریه ۲۰۲۴ منتشر شد، کاوشی جذاب در مورد اینکه چه چیزی باعث میشود مکالمات مؤثر باشند  و اینکه چگونه میتوانیم یاد بگیریم در محل کار و زندگی، افرادی فوقالعاده در برقراری ارتباط باشیم. ترکیبی برنده از داستان‌ها، مطالعات و راهنمایی‌هایی که می‌تواند بدترین افرادی را که می‌شناسید به بهترین افراد در برقراری ارتباط تبدیل کند.

چارلز داهیگ با ترکیب تحقیقات عمیق و مهارت داستان‌سرایی منحصربه‌فردش، نشان می‌دهد که چگونه هر یک از ما می‌توانیم لایه‌های پنهان زیرینِ هر مکالمه را شناسایی و از آن‌ها بهره ببریم. شما در این کتاب وارد اتاق هیئت منصفه می‌شوید و شاهد همگرایی اعضا برای رسیدن به اجماع در اتاقی عمیقاً تقسیم‌شده خواهید بود، همراه با یک افسر جوان سیا می‌روید تا مأمور خارجیِ بی‌میل را برای همکاری استخدام کند، در کنار یک جراح ماهر می‌نشینید و تلاش بی‌ثمر او را برای متقاعد کردنِ بیمار سرطانی به انتخاب روش درمانی کم‌خطرتر مشاهده می‌کنید...

داهیگ استدلال می‌کند که ابرارتباط‌گرها  (افرادی که به طور استثنایی در برقراری ارتباط مهارت دارند) تصادفی موفق نیستند، بلکه از اصول علمی و قابل یادگیری پیروی می‌کنند. این کتاب بر پایه‌ی تحقیقات عصب‌شناسی، روانشناسی و علوم اجتماعی بنا شده و نشان می‌دهد که هر گفت‌وگوی مؤثر، در واقع شبکه‌ای از مکالمات کوچک‌تر است که حول سه لایه‌ی کلیدی می‌چرخد:

  1. مکالمه‌ی عملی و تمرکز بر اطلاعات و داده‌ها؛

  2. مکالمه‌ی عاطفی و تمرکز بر احساسات و تجربیات شخصی؛

  3. مکالمه‌ی هویتی و تمرکز بر ارزش‌ها، باورها و هویت افراد.

ابرارتباط‌گران اهمیت تشخیص - و سپس تطبیق - هر نوع مکالمه، و چگونگی شنیدن احساسات پیچیده، مذاکرات ظریف و باورهای عمیقی که بخش زیادی از آنچه می‌گوییم و نحوه گوش دادن ما را تحت تأثیر قرار می‌دهند، می‌دانند. تجربیات ما، ارزش‌های ما، زندگی عاطفی ما - و اینکه چگونه خودمان و دیگران را می‌بینیم - هر بحثی را شکل می‌دهند، از اینکه چه کسی بچه‌ها را به خانه می‌برد تا اینکه چگونه می‌خواهیم در محل کار با ما رفتار شود. در کتاب ابرارتباط‌گرها، خواهید آموخت که چرا برخی از افراد قادرند صدای خود را به گوش دیگران برسانند و صدای دیگران را به وضوح بشنوند.

گزیده کتاب ابر ارتباط‌گرها

مکالمات با محوریت موضوع واقعی گفت‌وگو چیست؟ معمولاً در دو گروه دسته‌بندی می‌شوند. در برخی از گفت‌وگوها افراد نشان می‌دهند که ذهنیتی عملی دارند: آن‌ها درصدد آن هستند تا مشکلی را حل کنند یا ایده‌ای را مورد بررسی قرار دهند. برای مثال، می‌خواهند تصمیم بگیرند برای خرید آن خانه قیمت تعیین کنند (و آن در زندگی مشترکمان چه مفهومی دارد؟) یا تصمیم بگیرند برای شغلی که آگهی داده‌اند چه کسی را استخدام کنند (آیا واقعاً به کارمند دیگری نیاز داریم؟) این نوع مکالمات مستلزم تجزیه‌وتحلیل و استدلالی تیزهوشانه هستند. روان‌شناسان این نوع تفکر را منطق سود و زیان می‌خوانند. هنگامی‌که افراد از استدلال منطقی و محاسبات عملی استفاده می‌کنند، درواقع تصمیم می‌گیرند تا زیان‌های بالقوه را با سودهای موردانتظار مقایسه کنند. آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که تصمیم‌گیری عقلانی، متقاعدکننده‌ترین روشی است که می‌توانند با اتکا به آن به یک انتخاب واحد دست یابند.