0.0از 0

نمونه دادخواست های حقوقی و اظهارنامه های کاربردی

۳۰٬۰۰۰
خرید
  • الکترونیکی
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب نمونه دادخواست‌های حقوقی و اظهارنامه‌های کاربردی

اولین کاری که باید برای شروع یک دعوای حقوقی کنید، نوشتن دادخواست است. دادخواست شناسنامه دعوای شماست و بسیاری از تصمیم‌های دادگاه به نکاتی وابسته است که در متن دادخواست ذکر کرده‌اید. دادخواست به معنای دادخواهی کردن، عدالت طلبیدن و عرض حال آمده است و شخصی که دادخواهی می‌کند (خواهان یا مدعی) طرف خود را به دادرسی فرا می‌خواند (خوانده یا مدعی علیه) تا با حضور نزد قاضی ادعای خود را به قضاوت شخص عادل بسپارد. پس باید توجه داشت شرط رسیدگی در دادگاه تقدیم دادخواست می‌باشد، البته مواردی هم به حکم قانون وجود دارد که دادگاه بدون تقدیم دادخواست از ناحیه مدعی و به صرف درخواست وی مکلف به رسیدگی می‌باشد. (این درحالی است که رویه قضائی تقدیم دادخواست را ضروری می‌داند) دادخواست از اساسی‌ترین و اصلی‌ترین ارکان دادرسی است.

به عبارتی دیگر کلید موفقیت مدعی در دادرسی تقدیم دادخواست بدون نقص و عیب و کامل می‌باشد زیرا صرف وجود حق نمی‌تواند ما را به پیروزی در دادرسی نائل کند بلکه احقاق حق زمانی صورت می‌گیرد که مدعی آن بتواند حق مزبور را در غالب و شکل قانونی آن مطالبه کند.

در همین راستا کتاب نمونه دادخواست‌های حقوقی و اظهارنامه‌های کاربردی، اثر جلال حیدرپور، و سیدحسن شاه‌چراغ؛ مهمترین، کاربردی‌ترین و رایج‌ترین دادخواست‌های حقوقی را برای شما عزیزان تنظیم و نگارش نموده تا بدین وسیله مشکل عدیده‌ای از افراد را در نگارش و تنظیم دادخواست‌نویسی و تقدیم دادخواست رفع نماید. همانطور که مشهود است بخش اول کتاب نمونه دادخواست‌های کاربردی حقوقی درج گردیده و بخش دوم کتاب شامل نمونه اظهارنامه‌های حقوقی است.