0.0از 0

حقوق مسافران خطوط هوایی در اتحادیه اروپا و ایران

۳۰٬۰۰۰
خرید
  • الکترونیکی
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب حقوق مسافران خطوط هوایی در اتحادیه اروپا و ایران 

کتاب حقوق مسافران خطوط هوایی در اتحادیه اروپا و ایران نوشته محمد پیرهادی می‌باشد و انتشارات قانون یار آن را به چاپ رسانده است.

حقوق مسافر مجموعه‌ای از سیاست‌ها، دستور العمل‌ها، استانداردها، ضوابط و مقرراتی است که الگوی رفتاری شرکت هواپیمایی و دست اندرکاران امورپروازی را تدوین می‌کند و هدف آن تضمین حقوق مادی و معنوی و رعایت شان و منزلت مسافران در فرآیند مسافرت‌های هوایی است.

این کتاب با هدف حقوق مسافران خطوط هوایی دراتحادیه اروپا و ایران حقوق خصوصی به روش تحلیلی توصیفی نوشته شده است.

گزیده کتاب حقوق مسافران خطوط هوایی در اتحادیه اروپا و ایران 

2-1- روند تاریخی حقوق هوایی
انسان وقتی قدرت توانایی پرواز بعضی از حیوانات را مشاهده کرد، در تلاش بود راهی برای پرواز پیدا کند. این تلاش‌ها در هر زمانی به صورتی تجلی پیدا می‌نمود. برای رسیدن به این آرزو، آریایی‌ها و هندوها، با وارد کردن دود در داخل لباس، خود را برای یک لحظه هم که شده، در هوا نگه می‌داشتند. یونانی‌ها برای تحقق این آرزو به معجزه متوسل می‌شدند.

در سال 1678 میلادی، یک آهنگر فرانسوی، وسیله‌ای ساخت و فاصله کوتاهی را با آن پرواز کرد و مردم به سبب این اختراع عجیب، شکرگزاری نمودند (کوشا، 1394: 31). این آرزوها را در نوشتارهای آن زمان هم می‌توان یافت. آلبرت لگراند وراجر بیکن (1294-1214) در نوشته‌های خود، پرواز را ناممکن دانسته، راه‌هایی را پیشنهاد نمودند.

گادوین کتاب "مرد در ماه" را در سال 1651 در همین زمینه نوشت که به زبان‌های مختلف ترجمه شد. این تلاش‌ها همچنان ادامه داشت تا اینکه در ۲۱ نوامبر ۱۷۸۳ برادران من گلیفه فرانسوی، بالونی با محفظه‌ی هوای گرم و سال بعد از آن لاندری انگلیسی بالون دیگری را ساختند.. .