راهبردهای مدیریت و کنترل فرسودگی تحصیلی
کتابی کاربردی برای معلمان، والدین، دانشآموزان و دانشجویان
- الکترونیکی
- معرفی کتاب
- مشخصات کتاب
معرفی کتاب راهبردهای مدیریت و کنترل فرسودگی تحصیلی
عملکرد تحصیلی دانشآموزان تأثیر بهسزایی بر آینده یک کشور دارد و نقش خانواده به عنوان اولین نهاد اجتماعی کودک، برای ارتقای رشد تحصیلی فرد دور از اهمیت نیست. والدین با سبک فرزندپروری خود میتوانند مدیریت هیجانات و شرایط را برای فرزندشان هموار یا دشوار سازند و بالطبع این امر میتواند روی احساس تعلق به مدرسه، خودتنظیمی و توجه و تمرکز بر کارها تأثیر بگذارد. دانشآموزی که مقابله کارآمد با استرس را از طریق سبک فرزندپروری والدین آموخته باشد، در شرایط تجربه استرس تحصیلی با فرسودگی تحصیلی پاسخ نخواهد داد.
در همین راستا کتاب راهبردهای مدیریت و کنترل فرسودگی تحصیلی، نوشته علی فرهادیان و سارا بزازآبکنار؛ در سه فصل «فرسودگی تحصیلی و سازه های مرتبط با آن فرسودگی تحصیلی، پیشینه پژوهشی و راهبردهای مقابله با فرسودگی تحصیلی» به نگارش درآمده که به بررسی و تحلیل آنها پرداخته است.
گزیده کتاب راهبردهای مدیریت و کنترل فرسودگی تحصیلی
فرسودگی تحصیلی و احساس تعلق به مدرسه در بین دانش آموزان متوسطه دوم شهر ارومیه پرداختند. پژوهش از نظر هدف کاربرد و از نظر روش، توصیفی و ازنوع همبستگی میباشد. جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان دوره دوم متوسطه ناحیه اول آموزش و پرورش ارومیه میباشد. حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان برابر 380 نفر تعیین گردید. برای نمونهگیری از رشد نمونهگیری تصادفی طبقهای استفاده شد. ابزار مورد استفاده پرسشنامه میباشد. تحلیل رگرسیون ساده نشان داد که ادراک انصاف برفرسودگی تحصیلی و احساس تعلق به مدرسه تأثیر دارد و همچنین فرسودگی تحصیلی بر احساس تعلق به مدرسه تأثیر معناداری دارد. آقامیری و همکاران ( 1401 ) به پیشبینی فرسودگی تحصیلی براساس عادات تحصیلی با نقش میانجی خودناتوان سازی در دانشآموزان در فرآیند آموزش مجازی دوران کرونا پرداختند.
تعداد343 دانشآموز مدارس متوسطه دوم شهر تهران در پژوهش استفاده شدند ومدلسازی نشان دادکه فرسودگی تحصیلی براساس عادات تحصیلی با میانجیگری خودناتوان سازی قابل پیشبینی است. بنابراین پیشنهاد شد که طرحهای کاربردی ارتقای کیفیت تحصیلی در دوره پساکرونا توسط مدیران ومعلمان ومشاوران مورد بهرهبرداری قرار گیرند.. .