0.0از 0

با این کتاب کنترل ذهن خود را روشن کنید

۲۳٬۹۰۰
دریافت کتاب
  • صوتی
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب صوتی با این کتاب کنترل ذهن خود را روشن کنید

کتاب صوتی با این کتاب کنترل ذهن خود را روشن کنید نوشته‌ی موسی زمان‌زاده دربان و محمد جولایی تهرانی، به شما کمک می‌کند تا ذهنتان را به بهترین شکل پرورش دهید و حافظه خود را تقویت کنید.

این کتاب به شما می‌گوید چه کنید تا نتیجه دلخواهتان را به دست آورید. این اثر درباره مغز، هوش و ذهن انسان سخن می‌گوید. به اعتقاد روانشناسان و پزشکان نوع تغذیه، فعالیت فیزیکی، محیط و عوامل دیگر می‌تواند در هوش و ذهن شما تأثیر فراوانی داشته باشد.

این کتاب صوتی علاوه بر شرح مفاهیم و تعاریف ذهن و هوش، درباره مغز انسان نیز مطالبی را بیان می‌کند. مغز وظیفه به یاد آوردن خواسته‌های شما را در ذهن‌هایتان بر عهده دارد. البته مغز زنان با مغز مردان از جنبه فیزیکی تفاوت‌هایی دارند، به طور مثال زن‌ها از هر دو نیمکره راست و چپ خود برای انجام برخی کارهایشان استفاده می‌کنند، در حالی که مردان تنها از یک نیمکره استفاده می‌کنند.

همچنین مغز مردها در حدود ده درصد بیشتر از مغز زنان است، با این حال بزرگی مغز هیچ دلیلی برای داشتن هوش برتر نیست، زیرا هر فردی می‌تواند باهوش‌تر از سایرین شود و هوشمندانه‌تر کاری را انجام دهد.

حواس پنج‌گانه انسان از راه ذهن نیمه هوشیار درک می‌شود، به عقیده پزشکان نوع تغذیه تأثیر فوق‌العاده‌ای بر روی بافت مغز می‌گذارد. بنابراین ذهن، هوش و حافظه حاصل مغزی است که از تمامی جهت‌ها به آن توجه نشان می‌دهید.

به طور مثال آیا می‌دانید دلیل روی آوردن به رویاپردازی چیست؟ پاسخ این است، آنجایی که تمرکز ناپدید می‌شود رویاپردازی شروع می‌شود و ...

گزیده کتاب صوتی با این کتاب کنترل ذهن خود را روشن کنید می‌شنویم:

کالرک ویسلر، داده‌هایی را که مک کین کتل فراهم آورده بود برمی‌دارد و روش همبستگی را، که گالتون و پیرسون ابداع کرده بودند، روی آن‌ها پیاده می‌کند. کارهای او به دو نتیجه‌گیری مهم منجر می‌شوند و همین نتیجه‌گیری‌ها تحقیقات بعدی را به طور جدی رونق می‌دهند. از یک طرف، معلوم می‌شود که نتایج یک فرد معین در آزمون‌های مختلف کتل، بین خود همبستگی‌های بسیار ضعیف دارند، یعنی این آزمون‌ها عملکرد واحد یا توان بنیادی واحدی را اندازه نمی‌گیرند، بلکه بین ذهن (حافظه) جسم (دور سر)، تحرک (نیروی بازو) و حواس (تیزبینی) تمیز قائل می‌شوند.

از طرف دیگر، همین نتایج با نتایج تحصیلی یا دانشگاهی (به صورت معدل یا تک تک دروس) آزمودنی‌ها همبستگی‌های باز هم ضعیف و اغلب صفر نشان می‌دهند. نتیجه اینکه، این آزمون‌ها اصلاً نمی‌توانند سطح هوش آزمودنی‌ها را، به صورتی که از روی نمرات دانشگاهی نمایان می‌شود، پیش‌بینی یا استنباط کنند.