0.0از 0

دریچه ای به حقیقت دنیا 3

انسان و مسیرهای پیش رو؛ ایمان، کفر و گمراهی

خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب دریچه ای به حقیقت دنیا 3

    سلسله کتاب‌های دریچه‌ای به حقیقت دنیا نوشته وحید لحمی و فرزاد یوسفی و انتشارات جمکران آن را به چاپ رسانده شیوه‌ای نو در تبیین معارف دینی است و ادامه‌دهنده راه کسانی که در سبک بیان معارف دینی تحویل آفریده‌اند.

    در این کتاب‌ها تلاش شده با ادبیاتی ساده و روان متنی مستند، علمی و دقیق ارائه شود. متنی که در عین علمی بودن، خشک و آکادمیک نیست. جلد اول این مجموعه با عنوان اینجا هتل نیست تلاشی است برای تبیین ضرورت پرداختن به نظام تکوین و تشریع در فهم معارف دین. در جلد دوم این مجموعه با عنوان صحنه گردان دنیا به این سؤالات پرداخته می‌شود که آیا مدرسه دنیا که ما صبح تا شب در آن زندگی می‌کنیم و با مشکلاتش درگیر هستیم، مدیر و مدبری هم دارد؟ آیا مدیرش در صحنه حاضر است یا تدبیر را به اراده‌های انسان‌ها و حوادث و شرایط پیرامونی سپرده است؟ تا چه حد این مدیر در تدبیرگری حوادث دنیا حاضر است؟ در جلد سوم این مجموعه با عنوان انسان و مسیرهای پیش رو بحث ناتمام جلد دوم پیگیری می گردد و مباحث جدیدی مطرح می شود و به این مسئله می پردازد که هرچند خدا مربی و مدبر است ولی نوع دریافت برنامه تربیتی از جانب خدا به متربی (بنده در حال تربیت) بستگی دارد. در دنیا هر انسانی سه مسیر پیشروی خود دارد و درک هر تدبیر در زمینه رنج یا رزق یا سایر عرصه های زندگی، نیازمند درک صحیح از عملکرد انسان هاست. این سه جلد در سلسله مباحث دریچه ای به حقیقت دنیا مقدمه ای بر کل بحث است و جلدها و حلقه های بعدی هم با موضوع «رنج» و «رزق» عرضه خواهند شد و درنهایت، در آخرین نسخه، منظومه نسبتا جامع و کارآمدی از معارف دینی را به مخاطبان ارائه کند.

    بخشی از کتاب دریچه ای به حقیقت دنیا 3

    آنچه امروز در عرصه سلوک دینی برای کسب فضایل اخلاقی دیده می‌شود، این است که تنها بخش اندکی از مردم، با تحمل ر یاضت‌های شدید و عبادت‌های فراوان، می‌توانند به مراتب اخلاص و بندگی برسند و ازلحاظ اخلاقی و معنوی برجسته گردند. این افراد معمولاً از بین کسانی هستند که عمر خود را وقف فهم و عمل به دستورات دین کرده و در این راه به شدت کوشیده‌اند و کمتر شنیده می‌شود غیر از علمای دین، دیگران نیز به مراتب بالای بندگی و اخلاص رسیده باشند؛ ضمن اینکه درمجموع، همه کسانی که می‌توانند مراتب اخلاق و عرفان را بپیمایند و به مراتبی از بندگی و اخلاص برسند، درصد بسیار اندکی از مردم و حتی شیعیان هستند... .