0.0از 0

روانشناسی طلاق

۲۹گام رهایی

خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب روانشناسی طلاق

    کتاب روانشناسی طلاق نوشته اردوان تقوا و منصوره بیرانوند در انتشارات برگ و باد به چاپ رسیده است. روانشناسی طلاق به بررسی جوانب زندگی زوجین پس از اتمام زندگی مشترک می‌پردازد.

    روانشناسی طلاق چالش‌ها و بحران‌های روحی روانی و حتی اجتماعی اقتصادی زوجین پس از متارکه را بررسی می‌کند. قطعا هر جدایی تبعات روحی روانی خود را دارد و حتی اگر زندگی مشترک بسیار سخت و طاقت‌فرسا بوده باشد، پایان یافتن آن به دلیل پیامد‌های فردی اجتماعی در جامعه ما باعث آسیب روحی به افراد می‌شود. در کتاب روانشناسی طلاق سعی شده است مراحل عاطفی طلاق گام به گام مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد تا اگر افرادی به ناچار و ناگزیر در این مسیر و روند قرار گرفتند، شناخت مؤثری از آن پیدا کنند.

    گزیده کتاب روانشناسی طلاق

    اگر تصمیم به جدایی گرفته‌اید و راهی برای بازگشت وجود ندارد، بهترین کار طلاق تفاهمی است تا کمتر وقت و هزینه خود را صرف دادگاه کنید. در مورد حضانت و ملاقات بچه ها هم باید به توافق برسید و تصمیمات مناسبی بگیرید.

     شاید از این به بعد احساس آزادی و آرامش بیشتری داشته و بتوانید به خودتان توجه زیادی کنید، اما در همین اوضاع ممکن است حرف هایی از فرزندانتان بشنوید که شما را شوکه کند. بچه‌ها که آخر هفته‌ها را با پدرشان می‌گذرانند وقتی پیش شما برمی‌گردند، حرف از خانمی می‌زنند که همکار پدرشان است، آنها از روی کودکی و سادگی ماجرا را تعریف کردند، اما شما متوجه ماجرا شده‌اید و سعی می‌کنید اطلاعات بیشتری از آنها به دست آورید. وقتی آنها می‌گویند با همکار بابا پارک رفتیم، بستنی خوردیم، بازی کردیم و برایمان خوراکی خرید، حس بسیار بدی دارید و انگار خنجری به قلب شما وارد کرده‌اند. اینجاست که حس می‌کنید فرد دیگری جای شما را گرفته و می‌خواهید اطلاعات بیشتری کسب کنید.

    آیا این کنجکاوی واقعاً فایده‌ای دارد؟  از آنجایی که خانم‌ها معمولاً احساسی و هیجانی عمل می‌کنند، در این شرایط هم احتمالا همینطور خواهند بود. همین که از این ماجرا مطلع شده‌اید به اندازه‌ی کافی ناراحت‌کننده است و نباید به دنبال کشف جزییاتش باشید. شاید از این که آن خانم آن‌قدر به بچه‌هایتان نزدیک و صمیمی شده، حس بدی دارید، مثلاً وقتی دخترتان به خانه برمی‌گردد و موهایش بافته شده، به ناخن‌هایش لاک زده یا برای پسرتان اسباب‌بازی مورد علاقه‌اش را خریده، بیشتر عصبانی می‌شوید و حالتان بدتر می‌شود. اما بهتر است این ماجرا را پیگیری نکنید تا حالتان از این بدتر نشود.