حکایة إدواردو
قصةُ رجل إیطالّی تعلّق قلبه بصاحب العصر و الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
- الکترونیکی
- معرفی کتاب
- مشخصات کتاب
معرفی کتاب حکایة إدواردو
کتاب حکایة إدواردو به قلم محسن نعماء با تصویرگری زیبای فاطمه زمانهرو در نشر جمال منتشر شده است. حکایة إدواردو ترجمه عربی کتاب «قصههای ادواردو» میباشد که کار ترجمه آن را سیداحمد احمد انجام داده است.
ادواردو خودش را خوشبختترین مرد ایتالیا میدید که تمام پولهای پدرش به او رسیده و در سن جوانی یکی از ثروتمندترین آدمهای جهان شده است. آن روز ادواردو مثل بقیه روزها به کتابخانهی دانشگاهشان رفته بود که ناگهان چشمش خورد به یک کتاب که در میان بقیه کتابها فرو رفته بود و مقداری هم خاک رویش نشسته بود. جلدش را نگاه کرد.دید با خط انگلیسی نوشته: «ترجمه انگلیسی قرآن کریم»، ادواردو در جهان غرب به دنیا آمد و میان یهودیان متعصب زندگی اش را آغاز کرد؛ ولی نسیم آزادیخواهی انقلاب اسلامی و در پی آن ترنم جهانبینی مهدوی؛ او را عاشق مکتب علوی همان اسلام ناب نمود…..
کتاب حکایة إدواردو با مجموعهای از «قصهها» روایت میشود. سیوپنج فصل کوتاه که نهایتا یکی دو صفحهاند و هرکدام ماجرایی از زندگی ادواردو را روایت میکنند. تصویرگری دلنشین به کمک متن آمده تا جذابیت بصری کتاب را چند برابر کند و از طرفی خواننده با یک متن طولانی یکپارچه درگیر نشود. فونت درشت کتاب هم باعث خوشخوانتر شدن متن شده است. همین ویژگیهاست که باعث میشود مخاطبان کمحوصلهتر هم پای قصهها بنشینند و در سیوپنج همنشینی کوتاه، با ادواردو آنیلی دست دوستی بدهند.
القصه! میتوانیم این کتاب را با خیال راحت به بچههای ده سال به بالا پیشنهاد بدهیم. بیآنکه نگران باشیم کتاب یک زندگینامه حوصلهسربر از آب دربیاید یا شهادت بیاندازه اندوهبار ادواردو برای خواننده کمسنوسال زیادی سنگین باشد. نویسنده به بهترین نحو کتاب را در روشنایی تمام میکند و بعد از حکایت کردن سختیهای زندگی قهرمان، یادمان میآورد که ادواردو - شما بخوانید آقای مهدی آنیلی - تا همیشه زنده است و هرگز نمیمیرد! برای همین است که به جای ناراحتی برای از دست دادن ادواردوی عزیز قصه، میتوانیم احساس کنیم تازه به دستش آوردهایم و از صمیم قلب برایش خوشحال باشیم. حکایة إدواردو برای هدیه دادن گزینه خیلی خوبی است و میتواند برای خواندن گروهی بچهها در مدرسه هم انتخاب جمع وجور و هیجانانگیزی باشد.باید همیشه از قهرمانهای واقعی، برای بچهها حرف زد. از افرادی که هرچند اولش به نظر نیاید، اما قدرتشان خیلی بیشتر از مرد عنکبوتی و آهنی و مسی و اینطور افسانههای مندرآوردیست. واقعا اگر ادواردو که اینطور در برابر همه وسوسهها، همه رنجها و سنگاندازیها مقاومت کرد تا پای عقیدهاش بماند قهرمان نبود، پس قهرمان کیست؟