بیسترس جامعه شناسی 3 پایه دوازدهم علوم انسانی
- معرفی کتاب
- مشخصات کتاب
معرفی کتاب بیسترس جامعه شناسی 3 پایه دوازدهم علوم انسانی
کتاب بیسترس جامعه شناسی 3 پایه دوازدهم علوم انسانی به قلم مبینا تاجیک یک کتاب کمک آموزشی درسی برای درس جامعهشناسی پایه دوازدهم انسانی است. این کتاب شامل انواع آزمونهای طبقهبندی شده و طبقهبندی نشده ادوار گذشته است و همچنین شامل خلاصه دروس و نکات کلیدی درسها در قسمت درسنامه است. این کتاب توسط انتشارات کاگو به چاپ رسیده است. از ویژگیهای مفید این کتاب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پوشش دهی کامل کتاب درسی و امتحانات درسنامه کامل،جامع و کدگذاری شده براساس مفاهیم کلیدی یادگیری سه مرحلهای با چیدمان ارزشمند سوالات به روش نشانه،پیشرو و پیرو برای رفع استرس و کنترل زمان یادگیری.
سوالات نشانه :ارزیابی ،یادگیری مفاهیم کلیدی (TBC)
سوالات پیشرو : فراگیری ریز مفاهیم آموزشی و نکات امتحانی با طراحی سوال
سوالات پیرو :آشنایی با تیپهای مختلف سوالات امتحانی و تثبیت آموختهها
مشخص کردن سوالات و TBCهای مهم و پرتکرار امتحانات
6دوره آزمونهای برگزار شده در دی و خرداد
مجهز به تکنولوژیهای بوک استوریو فلش کارت جهت جمعبندی راحتتر روزهای امتحان محتوایی بیشتر از آنچه از یک کتاب میخواهید (QR CIDE)
دفترچهی شما خیلی معتبره ! چون بیشترین شباهتو با آزمون های مدرستون داره.
این دفترچه کارایی بالایی داره !چون تعداد آزمونها و چیدمان سوالاتش استاندارده.
به شکلی نوشته شده که باهاش راحت میتونید روزهای امتحان رو سپری کنید .
درسنامه و پاسخنامه این دفترچه ، باکدهای TBC( مفاهیم کلیدی )کدگذاری شدن و همین موضوع دسترسی شمارو به نقاط ضعفتون راحتتر میکنه.
این دفترچه کلی راهکار (راه نجات) داره ! چون تلههای آموزشی رو نشون میده و یه تابلوی آموزشی ( بوک استوری) برای لحظات آخر امتحان داره که باعث میشه شب راحت بخوابید.
گزیده کتاب بیسترس جامعه شناسی 3 پایه دوازدهم علوم انسانی
تلاشهای علمی به تدریج بر ذخیره دانش علمی جامعه میافزاید و دانش عمومی را غنیتر میکند. دانش علمی با تلاش برای حل مسائل و مشکلات زندگی، شکل میگیرد و پیشرفت میکند، برای مثال کاهش یا افزایش بیرویه جمعیت در یکم کشور میتواند زمینه رشد علم جمعیتشناسی را فراهم کندیا بروز مسائل اقتصادی در یک جامعه میتواند زمینه رشد علم اقتصاد را فراهم کند.
بنابراین میتوان نتیجه گرفت با مطرح شدن یک مسئله خاص در یک جامعه زمینه برای پیدایش و رشد علمی درباره آن فراهم میشود.
حضور انسان در زندگی اجتماعی باعث میشود تا او با مسائل و مشکلات زیادی چون ناامنی، ترافیک، اعتیاد، آلودگی هوا، بحران آب، بیکاری، فقر، نابرابری، قانونگریزی، بحران هویت، اخلاقی و آگاهی و.....مواجه شود.