0.0از 0

بررسی نقش ثبات مدیریت در کیفیت و کارآمدی بانک صادرات ایران

۳۰٬۰۰۰
خرید
  • الکترونیکی
  • معرفی کتاب
  • مشخصات کتاب

معرفی کتاب بررسی نقش ثبات مدیریت در کیفیت و کارآمدی بانک صادرات ایران 

کتاب بررسی نقش ثبات مدیریت در کیفیت و کارآمدی بانک صادرات ایران، نوشته‌ی سیدرضا حسینی؛ نکات و راهکارهایی کاربردی در رابطه با نقش مدیریتی در بانک صادرات را در جهت عملکردی بهتر ارائه داده است. جهان در حال دگرگونی و سرعت تغییر در دوران ما، بیشتر از هر زمان دیگر در تاریخ زندگی بشر است.

بنابراین سازمان‌ها و جوامع بشری، علاوه بر کسب برتری، برای حفظ بقا باید متناسب با تحولات جهان تغییر کنند. در نتیجه آن‌هایی که توانایی لازم را برای تغییرات مناسب ندارند، نسبت به سایر مجموعه‌های مشابه خود ضعیف شده و یا از بین می‌روند. همچنین سازمان‌ها برای بقا و بالندگی باید به نیروی انسانی، به عنوان سرمایه‌های اصلی و ارزشمند به میزان بسیاری توجه کنند. تغییر و تحول مناسب در مجموعه‌های انسانی، فرایندی پیچیده و پویا است و یک‌باره پدید نمی‌آید. تغییر در سازمان‌ها و جوامع انسانی، جمعی و گروهی است و هم فکر و همراه کردن افراد در یک حرکت جمعی به طوری که هر یک از آن‌ها، به طور جدی برای دستیابی به اهداف و خواسته‌های گروه فعالیت کنند چندان آسان نیست. در بسیاری از اوقات، نه تنها افراد تغییر و تحول را نمی‌پذیرند، بلکه در مقابل آن مقاومت نیز می‌کنند و با مخالفت خود، موجب شکست در این زمینه می‌شوند.

ولی با وجود مشکلات مذکور، ایجاد تغییرات مناسب برای بقا و پیشرفت ضروری است. نویسنده این کتاب را از نظر اهداف کاربردی و به لحاظ نحوه گردآوری داده‌ها از نوع توصیفی و از حیث ارتباط بین متغیرها از نوع همبستگی نوشته است.

گزیده کتاب بررسی نقش ثبات مدیریت در کیفیت و کارآمدی بانک صادرات ایران 

 ثبات مدیریت از مهمترین مسائلی است که همواره مورد بحث و تبادل نظر بوده است. ثبات شغلی مدیر به معنی ثبات و دوام وی در دوران تصدی شغل مدیریت است (طوسی، 1379). یکی از موضوعات مهمی که در جامعه امروز باید به آن پرداخته شود مشکلات مربوط به ماندگاری یا استمرار طولانی مدت مدیران، به خصوص در دستگاه‌های دولتی است. مدیرانی هستند که بیش از 10 سال و حتی حدود 20 سال در سمت مدیریت ابقاء شده‌اند و بعید هم به نظر می‌رسد که در آینده‌ای نزدیک جا به جا گردند. مدیرانی که گویی تنها امید برکناری آن ها بازنشستگی اجباری آن هاست.

بعضی‌ها با برشمردن مشکلاتی که عدم ثبات مدیریت برای سازمان ها به دنبال دارد به توضیح استمرار مدیریت می‌پردازند، در حالی که مشکلات استمرار دراز مدت را نادیده می‌گیرند (اصفهانی، 1390). جا به جایی و انتقال کارکنان به خصوصی مدیران از مهمترین عوامل مؤثر ولی قابل کنترل در فرایند اثربخشی سازمان است، تعویض و جا به جایی مدیر توجه او را به هدف‌های کوتاه مدت و بازدهی معطوف می‌کند. ولی ثبات در شغلی، به مدیر فرصت می‌دهد تا هدف‌های میان مدت و دراز مدت سازمان را مورد توجه قرار دهد (دسلرگری، 1373).. .