0.0از 0

معماری عزت نفس

خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب معماری عزت نفس

    کتاب معماری عزت نفس نوشتهٔ علی مظفری پور است و نشر برگ و باد آن را منتشر کرده است. وجود ما آدمیان دقیقاً بسان ساختمانی می ماند که بایستی به واسطه ی معماری والدینی که خود دارای عزت نفس بالایی بوده در همان دوران طفولیت و کودکی اول یعنی تولد تا(7 )سالگی ساخته شده و سپس در دوران کودکی دوم یعنی از ( 7 تا 12 ) سالگی و نوجوانی ( 12 تا 20 ) سالگی بقیه اجزای ساختمان عزت نفس و شخصیت فرزند خود مستحکم وسپس مقاوم سازی نمایند، اگر والدین و سپس مربیان مهد و معلمان بتوانند به عنوان معماران حرفه ای، ساختمان وجودی شخصیت و عزت نفس فرد نقش مهم و ویژه ای ایفا کنند، قطعاً این فرد دارای عزت نفس بسیار بالا و پایداری خواهد شد و اما همانطور که بالا اشاره کردم آیا اگر فرد از داشتن معماران عزت نفس قوی و مناسب که همان والدین هستند محروم باشد، آیا باید به حال خود رها شود و سراسر زندگی اش پر از چالش، استرس، کمبودهای عاطفی، تعارضات حل نشده و عقده های حقارت باشد؟ قطعاً خیر. در اینجا وظیفه مربیان، معلمان، اساتید دانشگاه ها، مشاوران، روانشناسان و از همه مهمتر عزم و اراده و خواستن خود فرد می باشد، که این مجموعه با کمک و راهنمایی های بی دریغ یکدیگر به عنوان معمارانی کارآزموده و با تجربه ساختمان بی اساس و یا کم اساس عزت نفس فرد مجدداً بازسازی ومستحکم نمایند.این اثر از این جنبه به پی‌ریزی عزت نفس در فرزندان می‌پردازد.

    خلاصه کتاب معماری عزت نفس

    همه ما مطالب زیادی در مورد عزت نفس شنیده ایم و در اطرافمان افرادی وجود دارند که از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند و به راحتی ابراز وجود می کنند؛ بعضی ها هم بسیار خجالتی یا ترسو هستند و بعضی نیز در میانه این دو گروه قرار دارند. اما به راستی عزت نفس چیست؟ در روانشناسی منظور از عزت نفس ارزشی است که فرد برای خود قائل است. این ویژگی به نحوه نگرش فرد به خودش مربوط می شود که می تواند به تدریج بر ویژگی های شخصیتی او اثر گذاشته تغییراتی در وی ایجاد نماید. در واقع هر طور که در مورد خود فکر کنید به مرور زمان آن فکر یکی از ویژگی های شما خواهد شد؛ که حتی ممکن است واقعیت هم نداشته باشد.

    در واقع بسیاری از افرادی که عزت نفس پایینی دارند در نظر دوستان، خانواده و همسالانشان افراد بسیار ارزشمندی هستند؛ اما آنها به جای اینکه فکر کنند چقدر باهوش، خوش اخلاق و مهربان هستند مرتباً خودشان را با دیگران مقایسه می کنند.