0.0از 0

تکنیک های کاربردی درمان شناختی رفتاری

ویژه درمانگران و مدرسین

خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب تکنیک های کاربردی درمان شناختی رفتاری 

    کتاب تکنیک های کاربردی درمان شناختی رفتاری؛ ویژه درمانگران و مدرسین نوشتهٔ زهرا زارع و ویراستهٔ ویدا حسینی فرد است و نشر برگ و باد آن را منتشر کرده است. درمان شناختی رفتاری بر کارکرد بدن انسان و روان او تأکید دارد. یک بخش اصلی از درمان شناختی رفتاری تفکر مجدد به گذشته افراد و اشاره به تجربیات آن‌هاست. فکر و وسواس بر مسائل مشخصی که می‌تواند واقعی یا خیالی باشد کار ساده‌ای است.

    افراد باید در افکار خود با دانستن تفاوت میان احساس و درک تجدید نظر کنند. افرادی که از تجربیات خود دور شده و فقط خود را آزار می‌دهند، به درستی نمی‌توانند احساسات را مدیریت کنند. استرس ایجاد شده وحشتناک‌تر شده و برای فرد سخت است که آن را درک کند و از آن فراتر رود. برای کارکرد موثرتر درمان شناختی رفتاری، باید انگیزه داشته باشید. افراد به ندرت پیش‌فرض‌های اشتباهی در مورد مسائل زندگی خود دارند. این پیش‌فرض‌ها اغلب شدید و غیرواقعی و براساس احساسات افراد درگیر می‌باشند.

    یک دلیل وحشت‌زده و دلسرد بودن افراد این است که اعتماد به نفس کافی برای کنترل زندگی خود ندارند. اگر بدانند می‌توانند احساسات و واکنش‌های خود را کنترل کنند، مطمئناً شادتر و نظام یافته‌تر خواهند بود. زمان صحبت در مورد درمان شناختی رفتاری، باید افکار قدیمی از گذشته شامل دوران کودکی را مدیریت و حل‌وفصل کنیم. مهم است افکار و عواطف قبلی منفی را با افکار جدید مثبت و مناسب جایگزین نماییم.این اثر به درمانگران و مدرسین می‌آموزد چگونه از این سبک روان‌شناسی برای درمان و بهبود کسانی که به مشکل روحی برخورده‌اند یاری برساند.

    گزیده کتاب تکنیک های کاربردی درمان شناختی رفتاری 

    اگرچه درمان شناختی رفتاری یک نوع درمان تلقی می‌شود اما حقیقت این است که مجموعه‌ای از درمان‌ها و تکنیک‌ها در کنار هم می‌باشد. اثربخشی این تکنیک‌ها به طور تجربی اثبات شده و به دهه ۴۰ بر می‌گردد که این روش‌ها اولین بار توسط روانشناسان برجسته استفاده شدند. این دوره برای CBT مهم بود چون اگرچه تکنیک‌های خاص به کار رفته ریشه قبل‌تر داشتند اما دهه ۴۰ بود که روانشناسان درمانی را شروع کردند که به آن شوک پوسته‌ای گفته می‌شد چون تکه‌های معما گونه درمان‌های مختلف در کنار هم یک نوع درمان را تشکیل می‌دادند.

    در این دوره بود که سربازان سراسر دنیا برای بهبودی سلامت روان پس از بازگشت از جنگ جدال داشتند. سازگاری پس از ضربه روانی و تروما سخت بود اما دنیا این جدال را درک نمی‌کرد. گاهی اوقات سرباران شوک پوسته‌ای که به اختلال استرس پس از سانحه مبتلا بودند ضعیف و ترسو تلقی می‌شدند و احتمال دنبال کردن درمان را کاهش دادند و ناامیدانه نیازمند درمان باقی می‌ماندند.