0.0از 0

تریاژ در بیمارستان و بلایا

دانشگاهی
دسته بندی
خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    کتاب تریاژ در بیمارستان و بلایا، اثر جمعی از نویسندگان می باشد که توسط انتشارات متخصصان منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.

    معرفی کتاب تریاژ در بیمارستان و بلایا

    تغییر در سیستم های ارائه خدمات بهداشتی، بخش های اورژانس را مجبور به مطالعه و بررسی مجدد روش های جاری کرد. در اواخر ۱۹۵۰ طبابت شروع به تغییر کرد. پزشکان از طبابت بیماران در منزل دور شدند و کار خود را در مطب و به صورت دیدن گروهی بیماران شکل دادند و در ساعات منظمی بیماران را ویزیت می نمودند. به این علت بخش های اورژانس به تامین کننده اصلی مراقبت های اولیه پزشکی در زمانی که مطب پزشکان تعطیل بود؛ تبدیل شدند. به ویژه در عصرها و آخر هفته ها این مورد بیشتر دیده می شد. بخش های اورژانس به تدریج شلوغ تر شده و مسئولان مراقبت سلامت دریافتند که روشی جهت جداسازی بیمارانی که به مراقبت های فوری نیاز دارند، لازم است. در آن زمان گزارش هایی از نابسامانی در ارائه خدمات به بیماران بدحال انتشار یافت که به این ترتیب انگیزه ای برای تشکیل سیستم های تریاژ ایجاد گردید.
    بیمارستان ها از سیستم تریاژ دو سطحی شروع نمودند و به سمت سیستم های پنج سطحی پیش رفتند. برخی نیز به علت تعداد کم مراجعه کننده از سیستم های دو و سه سطحی استفاده می نمایند؛ ولی بیمارستان های با تعداد زیاد مراجعه کننده ناگزیر از استفاده از سیستم های تریاژ پنج سطحی می باشند. در حال حاضر جهت تریاژ بیماران بخش های اورژانس، از سیستم تریاژ نمایه وخامت اورژانس استفاده می شود که بیماران را طبق سیستم ۵ سطحی، بر پایه حدت بیماری و تسهیلات مورد نیاز رده بندی می کند. نقش پرستار در این سیستم، شناسایی وخامت حال بیمار بر مبنای الگوریتم تعریف شده می باشد. تریاژ نمایه وخامت اورژانس دیدگاه کلی به وخامت حال بیمار دارد و دستورالعمل خاصی جهت در نظر گرفتن عوامل خطر در بیماران قلبی در آن ذکر نشده است و تصمیم گیری در رابطه با این امر حیاتی تنها به پرستار محول شده است.
    در همین راستا کتاب تریاژ در بیمارستان و بلایا به بررسی و تحلیل این موضوع در ده فصل پرداخته است.

    خلاصه کتاب تریاژ در بیمارستان و بلایا

    کتاب تریاژ در بیمارستان و بلایا در ده فصل به نگارش درآمده که برخی از فصول به شرح ذیل می باشد؛
    در فصل اول و در ابتدا، تاریخچه تریاژ و سیستم های تریاژ توضیح داده شده و سپس عوامل زمینه ای موثر در تریاژ معرفی شده اند. همچنین مراحل تریاژ نمایه وخامت اورژانس به طور کلی توضیح داده شده است.
    در فصل دوم به بررسی تاریخچه و مبانی تریاژ در بلایا معرفی و سپس تریاژ استارت و جامپ استارت توضیح داده شده است.
    فصل سوم، در ابتدا مبانی تریاژ پرتوئی و واژه ها را توضیح داده، سپس فاجعه هسته ای فوکوشیما را معرفی و در نهایت نیز مقیاس تریاژ پرتوئی و روش های آلودگی زدایی را توضیح می دهد.
    فصل چهارم، در ابتدا آناتومی پوست و انواع سوختگی و نحوه ارزیابی سوختگی توضیح داده شده است. سپس تریاژ بیماران دچار سوختگی و اصول کلی مراقبت از آن ها همراه با تصاویر توضیح داده شده است.
    فصل پنجم، در ابتدا نحوه تدوین معیارهای تریاژ فیلد معرفی شده است. سپس دستورالعمل تریاژ فیلد به طور مبسوط توضیح داده و همچنین مروری بر مراکز تروما و هزینه اثربخشی این دستوالعمل صورت گرفته است.

    برشی از متن کتاب تریاژ در بیمارستان و بلایا

    تاریخچه تریاژ فیلد
    کمیته جراحان تروما در آمریکا در سال ۱۹۷۶ شروع به انتشار اسناد و منابع جهت فراهم کردن دستورالعمل برای طراحی تسهیلات در مراکز تروما و مراقبت مناسب از بیماران با آسیب های حاد انجام دادند. قبل از انتشار این گایدلاین، بیماران ترومایی اغلب با یک مداخله کوچک و مختصر پیش بیمارستانی و بدون در نظر گرفتن امکانات بیمارستان به نزدیک ترین بیمارستان موجود، منتقل می شدند. کمیته جراحان تروما در آمریکا به طور منظم در حال اصلاح اسناد و منابع ثبت شده، از جمله دستورالعمل تریاژ فیلد بود. در هر دوره اصلاحیه، با تجزیه و تحلیل متون در دسترس و با در نظر گرفتن نظرات متخصصان، توسعه پیشنهادات در جهت اضافه و حذف کردن آیتم ها، دستورالعمل به وسیله کمیته های فرعی کمیته جراحان تروما در آمریکا مورد ارزیابی قرار می گرفت.
    تصویب نهایی توصیه ها و پیشنهادات توسط کمیته اجرایی جراحان تروما در آمریکا انجام گرفت. از زمان انتشار اولین دستورالعمل در سال ۱۹۸۶، دستورالعمل در چهار دوره زمانی ۱۹۹۰، ۱۹۹۳، ۱۹۹۹ و ۲۰۰۶ مورد بازبینی قرار گرفت.
    در سال های اخیر، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها نقش فعال و رو به رشدی در سلامت جامعه و مراقبت از آسیب های حاد، با انتشار یک برنامه تحقیقاتی مراقبت از آسیب ها در سال ۲۰۰۵ ایفا کرده است. این مرکز در سال ۲۰۰۵، با حمایت مالی از اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه ها، جلسات پی در پی با متخصصین ملی درباره تریاژ فیلد جهت اصلاح دستورالعمل در سال ۲۰۰۶ تشکیل داد.
    این پنل شامل کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی، پزشکان اورژانس و سلامت عمومی، صنعت گران خودرو و سایر آژانس های متحد (فدرال) با اهداف متعددی از جمله بررسی دقیق شواهد موجود در زمینه حمایت از دستورالعمل و کمک به انتشار برنامه اصلاح شده برای جامعه و مراقبت از آسیب های حاد با تاکید بر نیاز به تحقیقات بیشتر درباره تریاژ فیلد جهت ایجاد شواهد و اسناد پایه ای برای اصلاحات بیشتر در آینده تشکیل دادند، که نتیجه آن، ایجاد دستورالعمل تریاژ فیلد در سال ۲۰۰۶ بود.. .

    کتاب تریاژ در بیمارستان و بلایا pdf

    نسخه الکترونیک کتاب تریاژ در بیمارستان و بلایا را می توانید از طریق نرم افزار فراکتاب دانلود کنید و سپس در کتابخوان فراکتاب آن را مورد مطالعه قرار دهید.

    کتاب تریاژ در بیمارستان و بلایا pdf

    مشخصات کتاب تریاژ در بیمارستان و بلایا در جدول زیر آورده شده است:

    مشخصات
    ناشر: متخصصان
    نویسنده: گروه نویسندگان
    تعداد صفحه: 243
    موضوع: پزشکی
    قالب: pdf